Kjøp av valp fra oss!

Våre hunder er våre familie medlemmer! Det er det viktigste av alt! Om en valp fra oss skulle hevde seg i utstillings ringen, så er det kjempe flott! Men dem er først og fremst familie hunder som man skal dele livet med i maange år håper vi.

Kjemien mellom oss og valpe kjøper er kjempe viktig. Derfor er ingen valper solgt før vi har fått truffet den eventuelle valpekjøperen personlig. Telefon og mail er helt greit som første kontakt.

Selvom vi selger en valp fra oss, så vil vi gjerne ha oppdateringer for å høre om alt går fint i det nye hjemmet og hvordan det går med valpen i årene som kommer. Vi ønsker også å bistå med spørsmål som valpe kjøperene måtte ha med en ny valp i hus.

Ingen valp blir solgt fra oss om vi ikke er 100% sikkre på at det eventuelle hjemme valpen skal til er riktig for den valpen. Det er kjempe viktig at valpen skal være et ekte familie medlem med alt det fører med seg. Alt i fra kjærlighet, morsjon og stell.

Vi selger kun valper til ansvarlige voksene mennesker som hvet hva det innebærer av tid og penger ved å ha en hund i mange år! Det viktigste av alt er jo at hunden får alt det den trenger og enda litt til.

Vi i Kennel Lixima vil ha første rett til å kjøpe tilbake valpen om ting ikke skulle gå bra i det nye hjemmet! For vi vil sikkre oss at valpen kommer til nye flotte mennesker og ha kontroll hvor valpen havner. Dette vil stå som et eget punkt i kjøpe kontrakten.

Helse er også veldig viktig for oss. Vi selger derfor valper til 13.000 norske kr med et eget punkt i kontrakten at valpen skal bli øyenlyst, sjekket for KCS og patella lux i en alder av ca 18mnd. Dette er for å sikkre videre avls arbeid i forhold til helse i vår kennel. Om det lar seg gjøre vil vi ordne en felles helse testings dag for alle valpe kjøperene når valpene er rundt 18 mnd.

Selvom du melder din interesse, så er det ikke sikkert at din valp er i det første kullet som måtte komme. Å finne riktig valp til riktig valpe kjøper kan ta tid, men vi skal gjøre vårt beste for å få til en god match for valpen og dens nye eiere.

Dette følger valpen fra oss:

– Teppe med lukt fra søsken og mor

– En liten leke som også har lukt fra søsken og mor

– Mat den første tiden som valpen er vandt med å få her

– Hefter med informasjon

– CD med bilder

– Helseattest som ikke er eldre enn 2 uke

– Vaksinasjons kort

– Kjøpekontrakt

Valpen er:

– Registrert i NKK

– Microchippet

– Ormkurbehandlet

– Fått en vaksine